Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Wie zijn wij

Koppers-Giethoorn is een botenverhuur- en rondvaartbedrijf. Daarnaast beschikken wij over twee cadeau/souvenirwinkels, een ijssalon en een vakantiehuis. De vloot bestaat uit een groot aantal fluisterboten en rondvaartboten, waarvan 2 elektrorondvaartboten Het assortiment fluisterboten bestaat uit:

sloepen (1-9 pers.), familieboten (1-9 pers.), consoleboten (1-6 pers.) en standaardboten (1-6 pers.).

De fluisterboten zijn af te halen bij twee ‘verhuuradressen’, namelijk Dominee T.O. Hylkemaweg 4 en 13.

De fluisterboten zijn te herkennen aan de geel/oranje kleur.

Cadeau/souvenirwinkel ‘het Rode Pleintje’ vindt u aan Hylkemaweg 13. Het winkelassortiment bestaat uit cadeaus, souvenirs, sierraden, schelpen, nautische artikelen etc. Tevens vindt u bij ons zomerartikelen zoals zonnebrillen, petten, hoeden en slippers. De winkel ‘In Den Coop’ren Duikhelm’ is gevestigd aan Binnenpad 62. Deze grote winkelboerderij bevat tevens een expositie van de opgedoken voorwerpen uit ‘verdronken dorp’ Beulaeke.

De ijssalon vindt u op Hylkemaweg 10. In de ijssalon kunt u kiezen uit 24 smaken vers Italiaans schepijs. Wij runnen de ijssalon pas enkele seizoenen. Daarom is de ijssalon voorzien van nieuw, fris materieel.

Vakantiehuis Koppers vindt u op Hylkemaweg 4. Het vakantiehuis bestaat uit een woonkamer met bedstede, woonkeuken, aparte douche en toilet, 2 pers. slaapkamer beneden, max 3 pers. slaapkamer boven en achter het huis bevind zich een terras. Tevens beschikt het vakantiehuis over een kleurentelevisie, dvd-speler, stereo-installatie, wasmachine, afwasmachine, alsook een toer/visboot met motor. Het vakantiehuis is sinds korte tijd voorzien van 5 nieuwe boxsprings en een nieuw bankstel. Tevens is een groot gedeelte van het huis opnieuw geschilderd.