Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Typen fluisterboten

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal standaardboten, consoleboten en

 

met/ zonder rugleuning en elektrosloepen.

 

Standaardboten

In een standaardboot stuurt de schipper met het handvat aan de elektromotor. De standaardboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. De meeste huurboten in Giethoorn zijn voor max. 6 personen. Dit type fluisterboot kent de voordeligste tarieven.

  

 

Consoleboten

Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. De schipper heeft voldoende ruimte en hoeft niet met zijn benen onder een stuurpaneel te zitten. Dit is met name comfortabel voor lange mensen! Tevens is dit de consoleboot voorzien van rugleuningen. De consoleboot zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen.

 

 

Familieboten met rugleuning

De familieboot is de grotere uitvoering van de standaardboot. Het voordeel van een familieboot met rugleuning is het extra comfort tijdens het varen. De familieboot is voorzien van een Arka elektromotor. De schipper stuurt door het handvat naar links of naar rechts te bewegen. De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-9 personen. 

 

 

Familieboten zonder rugleuning

De familieboot is de grotere uitvoering van de standaardboot. Het voordeel van een familieboot zonder rugleuning is dat de passagiers zich gemakkelijker van het ene bankje naar het andere bankje kunnen verplaatsen. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit handig. De familieboot is voorzien van een Arka elektromotor. De schipper stuurt door het handvat naar links of naar rechts te bewegen. De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-9 personen. 

 

 

Elektrosloep

De elektrosloep is een van de luxste huurboten in Giethoorn. De sloep heeft voorin de boot een rondzit en biedt daardoor ruime zitplaatsen. De bijbehorende kussenset met zit- en rugkussens zorgt voor extra comfort tijdens het varen. De elektrosloep is voorzien van een stuurconsole met een stuurwiel en is daarom, ook voor onervaren schippers, eenvoudig te besturen. De elektrosloep is te huur voor een gezelschap van 1-9 personen.

 

 

Klik hier voor de tarieven fluisterboten.