Tarieven Rondvaart Giethoorn

Reguliere Rondvaarten door het dorp

In de onderstaande tabellen vindt u de tarieven per persoon voor de rondvaart door Giethoorn. De vermelde tarieven zijn speciale internetactie-prijzen en alleen geldig mits u minimaal 1 dag van tevoren reserveert en een bevestiging heeft ontvangen.  


Privé Rondvaarten

Indien u een ticket koopt voor een dorpsrondvaart of een natuurrondvaart, neemt u plaats in een rondvaartboot samen met andere mensen die een reguliere ticket hebben gekocht. U kunt echter ook de gehele boot voor uw eigen gezelschap afhuren. Hierbij heeft u de gehele rondvaartboot voor uw alleen. Het boeken van een privé rondvaart is voornamelijk geschikt voor verjaardagen, familiedagen of bedrijfsfeestjes.Wij zijn erg blij dat er vanaf 25 februari veel versoepelingen zijn doorgevoerd. Eén van de versoepelingen is het verdwijnen van de afstandsregel. Hierdoor hoeft er geen afstand meer gehouden te worden in de boot waardoor de capaciteit  weer naar de normale 48 personen gaat. Omdat er geen restricties meer zijn voor de rondvaartboot, hanteren wij weer de originele prijzen voor de rondvaart.

Let op!: Onderstaande prijzen zijn internet-prijzen en enkel geldig bij reservering. Een reservering is tot uiterlijk 1 dag van te voren geldig met een bevestigingsmail t/m 31-12-22


Dorpsrondvaart inclusief Koffie/thee (1-uurs tocht)Prijs p.p.
Volwassenen€ 9,00
Kinderen 5  t/m 12 jaar€ 5
Kinderen t/m 4 jaarGratis
Bussen / Groepen meer dan 25 personen  mail voor prijs

Natuurrondvaart inclusief Koffie/thee (2-uurs tocht)(min 20 personen)Prijs p.p.
Volwassenen€ 16,
Kinderen 5  t/m 12 jaar€ 9,-
Kinderen t/m 4 jaarGratis
Bussen / Groepen meer dan 25 personen  mail voor prijs

Alternatieve rondvaartenPrijs
Privé rondvaart 1-uurVanaf € 195,-
Privé rondvaart 2-uurVanaf € 380,-
Rondvaart met koffie / appelgebakmail
Rondvaart door uzelf in te vullenmail