Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Rondvaart Reserveren

 

Een rondvaart reserveren/

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot het reserveren van een rondvaart. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag.

 

Reserveringsbeleid

Een 1 uur rondvaart (dorpstocht Giethoorn) vertrekt in de maanden april t/m september gemiddeld ieder half uur vanaf 11:00 uur. In de overige maanden gemiddeld 1x per uur vanaf 11:00 uur. Voor de 1 uur rondvaart geldt géén minimale aanmelding.

Een 2 uur rondvaart (natuurtocht of uitgebreide dorpstocht) vertrekt om 10.30.  Let op: Reserveren is mogelijk bij een minimale aanmelding van  minimaal 35 personen.  Voor een gezelschap kleiner dan 35 personen kunt u contact opnmen met ons voor de prijs en de mogelijkheden daarvoor. In geval van een prive rondvaart kan eventueel de vertrektijd bepaald worden in onderling overleg.

Er wordt afgevaren in overleg en met een door ons te bepalen minimale groepsgrootte. Er is sprake van een reservering indien de aanvraag tot reservering door ons bevestigd is. De directie behoudt zich het recht voor om de reservering(en) bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren.

Vanwege COVID-19 is het tot nader order helaas niet mogelijk om te varen in Giethoorn. WIj hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons mooie dorp. 

Ja, ik wil een rondvaart reserveren op:

type rondvaart *