Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Rondvaart Reserveren

Reserveringsaanvraag

Via het onderstaande reserveringsformulier doet u een aanvraag tot het reserveren van een rondvaart. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag.

 

Vertrektijden

Een 1-uursrondvaart (dorpstocht Giethoorn) vertrekt in de maanden april t/m september gemiddeld ieder half uur vanaf circa 11:00 uur. In de overige maanden gemiddeld 1x per uur vanaf +/ 11:00 uur. Voor de 1 uur rondvaart geldt géén minimale aanmelding. Let op: het kan voorkomen dat de rondvaart niet exact op 11:00 uur vertrekt. Er staat dan ook 'circa'. Heeft u de boot gemist? Geen enkel probleem, want wij varen vanaf 11:00 uur af en aan met meerdere rondvaartboten. 

 

Een 2-uurs rondvaart (natuurtocht of uitgebreide dorpstocht) vertrekt rond 10.30. Let op: reserveren is mogelijk bij een minimale aanmelding van  minimaal 35 personen (zonder corona-restricties). Voor een gezelschap kleiner dan 35 personen kunt u contact opnmen met ons voor de prijs en de mogelijkheden daarvoor. In geval van een prive-rondvaart kan eventueel de vertrektijd bepaald worden in onderling overleg.

Er wordt afgevaren in overleg en met een door ons te bepalen minimale groepsgrootte. Er is sprake van een reservering indien de aanvraag tot reservering door ons bevestigd is. De directie behoudt zich het recht voor om de reservering(en) bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren.

!Rondvaarten weer toegestaan vanaf zaterdag 5 juni 2021!

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 is het weer toegestaan om rondvaarten te verzorgen. Wij delen de rondvaartboot op onze manier in, zodat er 1,5m afstand tussen tweetallen en/of huishoudens wordt gehouden. Volg s.v.p. de instructies van ons personeel op en houd u aan de alom bekende maatregelen van het RIVM.

Ja, ik wil een rondvaart reserveren op:

type rondvaart *