Rondvaart voor groepen

Rondvaartbedrijf Koppers is ook hét adres voor rondvaarten door Giethoorn voor grote groepen. Komt u naar Giethoorn voor uw bedrijfsfeest, familiedag, als touringcarbedrijven of als reisorganisaties? Dan kunnen wij u een mooie rondvaart verzogren. Aangezien wij de beschikking hebben tot 3 grote elektrische rondvaartboten kunnen wij veel mensen tegelijkertijd rondvaren. Mochten zelfs deze 3 grote elektrische rondvaartboten niet genoeg zijn, dan kunnen wij altijd nog de rondvaartboten van ons zusterbedrijf Rondvaart Zuideinde inzetten. Indien wij onze krachten bundelen, kunnen wij meer dan 200 mensen per keer rondvaren.

Onze rondvaartboten bieden plaats aan 48 personen. Als enige in Giethoorn ontvangen onze passagiers een gratis bekertje koffie, thee of limonade op de boot. Tevens zijn internationale groepen geen probleem voor ons. Alle schippers spreken goed Engels en Duits. 

Komt u met de bus of touringcar, dan kunt u eenvoudig parkeren. Ons bedrijf is gevestigd op een steenworp afstand van het gemeentelijk parkeerterrein aan de Ds. J.J. Ketstraat te Giethoorn. De bussen kunnen hier gratis worden geparkeerd  op loopafstand van onze rondvaartboten. De parkeerplaats staat aangeduid als P1 CENTRUM GROEN

Komt u met grote groepen, dan gelden er ook speciale groepsprijzen. Afhankelijk van de groepsgrootte gelden er zeer aantrekkelijke kortingen op de standaard prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een zeer scherpe offerte. 

In het verleden hebben wij dus al verscheidene bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en familiedagen mogen organiseren al dan niet i.s.m. onze collega’s.  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.

Rondvaart door het centrum van Giethoorn
Rondvaart over het meer