Rondvaart door Giethoorn Reserveren

Tickets aanvragen rondvaart Giethoorn

Wilt u een rondvaart door Giethoorn reserveren? Via het onderstaande reserveringsformulier doet u een aanvraag tot het reserveren van een rondvaart. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag. Wilt u weten wat de tarieven zijn? Klik dan hier!

Rondvaart Reserveren

Naam(Vereist)
Woonplaats
Type rondvaart(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Algemene Voorwaarden(Vereist)

Vertrektijden rondvaart Giethoorn

Een 1-uursrondvaart (dorpstocht Giethoorn) vertrekt in de maanden april t/m september gemiddeld ieder half uur vanaf circa 11:00 uur. In de overige maanden gemiddeld 1x per uur vanaf +/ 11:00 uur. Voor de 1 uur rondvaart geldt géén minimale aanmelding. Let op: het kan voorkomen dat de rondvaart niet exact op 11:00 uur vertrekt. Er staat dan ook ‘circa’. Heeft u de boot gemist? Geen enkel probleem, want wij varen vanaf 11:00 uur af en aan met meerdere rondvaartboten. 

Een 2-uurs rondvaart (natuurtocht of uitgebreide dorpstocht) vertrekt rond 14.30. Let op:reserveren is mogelijk bij een minimale aanmelding van 10 personen (zonder corona-restricties). Voor een gezelschap kleiner dan 10 personen kunt u contact opnmen met ons voor de prijs en de mogelijkheden daarvoor. In geval van een prive-rondvaart kan eventueel de vertrektijd bepaald worden in onderling overleg.

Er wordt afgevaren in overleg en met een door ons te bepalen minimale groepsgrootte. Er is sprake van een reservering indien de aanvraag tot reservering door ons bevestigd is. De directie behoudt zich het recht voor om de reservering(en) bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren.