Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Reserveer een fluisterboot

We zijn  het gehele jaar door geopend .

Indien u een reservering heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging.Soms kan het voorkomen dat deze terecht komt in de box "ongewenste mail". 

Let op !!  Bij mooi weer, vooral in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het erg druk zijn in Giethoorn. Hierdoor raken de parkeerplaatsen dan snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op parkeerplaats P1.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of zij dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk 11.00 opgehaald worden. 

 

Aanvraag tot Fluisterboot reserveren

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot het reserveren van een fluisterboot. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur na de aanvraag.

Via de website een aanvraag doen om een boot te reserveren op de dag zelf is mogeijk tot 9.00. Indien u later op de dag na 9.00 een boot wilt reserveren voor dezelfde dag dan kunt u bellen met nr. 0521-362564. Een reservering is geldig als deze door ons is bevestigd. Alles onder voorbehoud van beschikbaarheid boten en bevestiging onzerzijds.

 

 

Reserveringsbeleid

Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius is reserveren alleen mogelijk mits u uiterlijk om 11.0 uur afvaart. In dit geval kunt u de fluisterboot tussen 10.00 en 11.00 uur afhalen. Bij temperaturen tussen de 20 en de 25 graden Celsius dient u uiterlijk om 12:00 uur af te varen. bij temperaturen lager dan 20 graden Celsius is reserveren de gehele dag mogelijk.  In de vakantieperiode dient u de boot af te halen tussen 9.30 en uiterlijk 10.30 of anders zoals met u is afgesproken en bevestigd. 

Ja, ik wil een fluisterboot reserveren op:

 

 

Let op! Indien u a.s. zondag 09-05 een boot wil reserveren, dient u uiterlijk 11:00 te vertrekken. 

Aantal uren *Type boot *Akkoord Algemene - & Corona voorwaarden *