Rondvaart door Weerribben-Wieden
Rondvaart door Weerribben-Wieden

 

Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Prijzen en Typen Fluisterboten

Zie de prijslijst  hieronder.

Onze prijzen zijn netto prijzen, en zijn inclusief reserveringskosten, bijdrage toeristenbelasting, administratiekosten etc. Er komen dus bij het boeken geen extra onvoorziene kosten bij. Houd bij het huren van een bootje s.v.p.ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop geretourneerd conform onze algemene voorwaarden.

 

 

 

 

 

Consoleboot 1-6 personen

 

Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. De schipper heeft voldoende ruimte en hoeft niet met zijn benen onder een stuurpaneel te zitten. Dit is met name comfortabel voor lange mensen! Tevens is dit de consoleboot voorzien van rugleuningen. De consoleboot zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uren
Varen

 

 

t/m

 

 

 

t/m

 

 

15-06-2021

t/m

01-09-2021

2 uur

 

€,-

 

€,-

 

€50,-

3 uur

 

€,-

 

€,-

 

€75,-

4 uur

 

€,-

 

€,-

 

€100,-

5 uur 

 

€,-

 

€,-

 

€125,-

Hele Dag

 

€,-

 

€,-

 

€125,-

 

 

 

 

 


 

 

 

Fluisterboot 1-6 personen 

 

In een Fluisterboot 1-6 personen stuurt de schipper met het handvat aan de elektromotor. De fluisterboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. De meeste huurboten in Giethoorn zijn voor max. 6 personen. Dit type fluisterboot kent de voordeligste tarieven.


Uren
Varen

 

 

t/m

 

 

 

t/m

 

 

14-06-2021

t/m

01-09-2021

2 uur

 

€,-

 

€,-

 

€40,-

3 uur

 

€,-

 

€,-

 

€55,-

4 uur

 

€,-

 

€,-

 

€70,-

5 uur 

 

€,-

 

€,-

 

€85,-

Hele Dag

 

€,-

 

€,-

 

€85,

 

 

 


 

 

Electrosloep 1-9 personen

 

De elektrosloep is een van de luxste huurboten in Giethoorn. De sloep heeft voorin de boot een rondzit en biedt daardoor ruime zitplaatsen. De bijbehorende kussenset met zit- en rugkussens zorgt voor extra comfort tijdens het varen. De elektrosloep is voorzie van een stuurconsole met een stuurwiel en is daarom, ook voor onervaren schippers, eenvoudig te besturen. De elektrosloep is te huur voor een gezelschap van 1-9 personen.

 


Uren
Varen

 

 

t/m

 

 

 

t/m

 

 

14-06-2021

t/m

01-09-2021

2 uur

 

€,-

 

€,-

 

€70,-

3 uur

 

€,-

 

€,-

 

€105,-

4 uur

 

€,-

 

€,-

 

€140,-

5 uur 

 

€-

 

€,-

 

€200,-

Hele Dag

 

€,-

 

€,-

 

€200,-

 

 

 

 

 


 

Fluisterboot 1-9 personen 

 

De familieboot is de grotere uitvoering van de fluisterboot 1-6 personen. Het voordeel van een familieboot zonder rugleuning is dat de passagiers zich gemakkelijker van het ene bankje naar het andere bankje kunnen verplaatsen. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit handig. De familieboot is voorzien van een elektromotor. De schipper stuurt door het handvat naar links of naar rechts te bewegen. De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-9 personen. 

Uren varen Huurprijzen t/m
01-09-21
2 uur €50,-
3 uur €65,-
4 uur €80,-
5 uur / Hele dag €95,-

 

 

 

 

 

Let op! : Bovengenoemde prijzen zijn internetprijzen en alleen geldig mits u ruim van te voren met het reserveerformulier per e-mail reserveert. De reservering is geldig en ligt pas vast na schriftelijke bevestiging van een onzer medewerkers. De prijzen voor bootverhuur worden periodiek aangepast; afhankelijk van de weersomstandigheden en het vakantieseizoen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tekstfouten en goedkeuring directie. Het tarief van de huurperiode worden gehanteerd op het moment van boeken. Alles onder voorbehoud van schrijf, reken en type fouten. 

Bij af name van meerdere boten, groepsreizen, familiedagen, bedrijfsuitjes, etc. gelden er eventueel speciale tarieven. Voor informatie en/of reserveringen klik hier.