Prijzen en Typen Fluisterboten Giethoorn

Bootverhuur Giethoorn

Bij het huren van een boot ontvangt u een duidelijke vaarroutekaart die wordt uitgelegd door een van onze medewerkers. Op de vaarkaart kunt u kiezen uit prachtige routes door Giethoorn, over de omliggende meren het Bovenwijde, de Beulakerwijde, de Belterwijde, etc. en door nationaal park Weerribben-Wieden. Vervolgens krijgt u uitleg over de bediening van de elektromotor en dan afvaren maar!U huurt een bootje bij bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers Giethoorn en het bootje varen kan beginnen! 

Bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers-Giethoorn is bij uitstek hét adres voor het huren van een fluisterboot. Vaar geruisloos door ons pittoreske dorpje Giethoorn en geniet van de vele bruggetjes, de prachtige boerderijen en de uitgestrekte meren. Voor wie bang is schipbreuk te leiden en te water te raken hoeft zich geen zorgen te maken, want de wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep en derhalve dus uitermate geschikt voor ‘opvarenden’ die de zwemkunst niet meester zijn.


Consoleboot huren 1-6 personen

Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. De schipper heeft voldoende ruimte en hoeft niet met zijn benen onder een stuurpaneel te zitten. Dit is met name comfortabel voor lange mensen! Tevens is dit de consoleboot voorzien van rugleuningen. De consoleboot zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen.

Uren Varen01-03-2023 t/m 31-12-2023
2 uur varen Vanaf €45-
3 uur varen Vanaf €65,-
4 uur varen Vanaf €85,-
5 uur / hele dag varen Vanaf €110,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief. De werkelijke huurprijs kan zowel lager als hoger uitvallen gebaseerd op d de datum waarop u reserveert middels het online boekingssysteem.
Consoleboten

Fluisterboot huren 1-6 personen 

In een Fluisterboot 1-6 personen stuurt de schipper met het handvat aan de elektromotor. De fluisterboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. De meeste huurboten in Giethoorn zijn voor max. 6 personen. Dit type fluisterboot kent de voordeligste tarieven.

Uren Varen 01-03-2023 t/m 31-12-2023
2 uur varen Vanaf €30,-
3 uur varen Vanaf €45,-
4 uur varen Vanaf €60,-
5 uur / hele dag varen Vanaf €70,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief. De werkelijke huurprijs kan zowel lager als hoger uitvallen gebaseerd op de datum waarop u reserveert middels het online boekingssysteem.

Fluisterboten

Electrosloep huren 1-8 personen

De elektrosloep is een van de luxste huurboten in Giethoorn. De sloep heeft voorin de boot een rondzit en biedt daardoor ruime zitplaatsen. De bijbehorende kussenset met zit- en rugkussens zorgt voor extra comfort tijdens het varen. De elektrosloep is voorzie van een stuurconsole met een stuurwielen is daarom, ook voor onervaren schippers, eenvoudig te besturen. De elektrosloep is te huur voor een gezelschap van 1-8 personen.

Uren Varen 01-03-2023 t/m 31-12-2023
2 uur varen Vanaf €60,-
3 uur varen Vanaf €90,-
4 uur varen Vanaf €120,-
5 uur / hele dag varen Vanaf €150,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief. De werkelijke huurprijs kan zowel lager als hoger uitvallen gebaseerd op de datum waarop u reserveert middels het online boekingssysteem.
Elektrosloepen

Fluisterboot huren 1-8 personen 

De familieboot is de grotere uitvoering van de fluisterboot 1-6 personen. Het voordeel van een familieboot zonder rugleuning is dat de passagiers zich gemakkelijker van het ene bankje naar het andere bankje kunnen verplaatsen. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit handig. De familieboot is voorzien van een elektromotor. De schipper stuurt door het handvat naar links of naar rechts te bewegen. De snelheid is variabel te regelen door te draaien aan het handvat. De familieboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-8 personen. 

Uren Varen 01-03-2023 t/m 31-12-2023
2 uur varen Vanaf €40,-
3 uur varen Vanaf €60,-
4 uur varen Vanaf €80,-
5 uur / hele dag varen Vanaf €100,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief. De werkelijke huurprijs kan zowel lager als hoger uitvallen gebaseerd op de datum waarop u reserveert middels het online boekingssysteem.
Fluisterboot huren 1-9 personen

Voorwaarden bootverhuur Giethoorn

Onze prijzen zijn netto prijzen, en zijn inclusief reserveringskosten, bijdrage toeristenbelasting, administratiekosten etc. Er komen dus bij het boeken geen extra onvoorziene kosten bij. Houd bij het huren van een bootje s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop geretourneerd conform onze algemene voorwaarden.

Bovengenoemde prijzen zijn internetprijzen en alleen geldig mits u ruim van te voren met het reserveerformulier per e-mail reserveert. De reservering is geldig en ligt pas vast na schriftelijke bevestiging van een onzer medewerkers. De prijzen voor bootverhuur worden periodiek aangepast; afhankelijk van de weersomstandigheden en het vakantieseizoen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tekstfouten en goedkeuring directie. Het tarief van de huurperiode worden gehanteerd op het moment van boeken. Alles onder voorbehoud van schrijf, reken en type fouten. 

Bij af name van meerdere boten, groepsreizen, familiedagen, bedrijfsuitjes, etc. gelden er eventueel speciale tarieven. Voor informatie en/of reserveringen klik hier.

De fluisterboot 

Een fluisterboot is een boot voorzien van een elektromotor die wordt aangedreven door een aantal accu’s waarmee u zeker 6.5 uur kunt varen op vol gas. In de praktijk kunt u dus de gehele dag varen in en rondom Giethoorn. De fluisterboten, afhankelijk van het type, zijn geschikt voor een ‘bemanning’ van maximaal 6 tot 9 volwassenen.