Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Fluisterboot Giethoorn

Bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers-Giethoorn is bij uitstek hét adres voor het huren van een fluisterboot. Vaar geruisloos door ons pittoreske dorpje Giethoorn en geniet van de vele bruggetjes, de prachtige boerderijen en de uitgestrekte meren. Voor wie bang is schipbreuk te leiden en te water te raken hoeft zich geen zorgen te maken, want de wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep en derhalve dus uitermate geschikt voor 'opvarenden' die de zwemkunst niet meester zijn.

 

De fluisterboot 

Een fluisterboot is een boot voorzien van een electromotor die wordt aangedreven door een aantal accu’s waarmee u zeker 6.5 uur kunt varen op vol gas. In de praktijk kunt u dus de gehele dag varen in en rondom Giethoorn. De fluisterboten, afhankelijk van het type, zijn geschikt voor een 'bemanning' van maximaal 6 tot 9 volwassenen.
 

Bootverhuur

Bij het huren van een boot ontvangt u een duidelijke vaarroutekaart die wordt uitgelegd door een van onze medewerkers. Op de vaarkaart kunt u kiezen uit prachtige routes door Giethoorn, over de omliggende meren het Bovenwijde, de Beulakerwijde, de Belterwijde, etc. en door nationaal park Weerribben-Wieden. Vervolgens krijgt u uitleg over de bediening van de electromotor en dan afvaren maar!

 

U huurt een bootje bij bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers Giethoorn en het bootje varen kan beginnen!