Fluisterboot reserveren Giethoorn

Prijzen en Typen Fluisterboten huren

Wij beschikken over meerdere typen verhuurboten. De prijzen van de boten zijn afhankelijk van welke type boot u huurt, hoelang u wilt varen en wanneer u wilt varen. Zo hebben wij eenvoudige Fluisterboten 1-6 personen maar ook luxe Electrosloepen 1-8 personen. Weet u nog niet welke boot u wilt huren?

Aanvraag tot fluisterboot reserveren

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot reserveren. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag. Indien u na 24 uur nog niks ontvangen heeft, kan het zijn dat onze reactie/bevestiging in uw spam-box of ongewenste mail is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Reserveringsbeleid

Mocht u een bootje willen reserveren, vragen wij u om een vertrektijd aan te geven. Op drukkere momenten is het helaas niet mogelijk om een bootje te reserveren met een vertrektijd na 11:00. Dit heeft te maken met de plannings mogelijkheden en de geringe aantal vrije parkeerplaatsen. Hieronder ziet u een overzicht met de uiterlijke vertrektijden.

  • Maart tot en met Juni doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd

  • Maart tot en met Juni in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • Juli tot en met September doordeweeks = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • Juli tot en met September in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • Okotober tot en met November doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd

  • Okotober tot en November in de weekenden = Geen uiterlijke vertrektijd

  • Feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, etc.) = Uiterlijke vertrektijd 11:00

Parkeerplaats P1 centrum Groen

Let op: in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum Groen.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden. 

Let op!! Vanwege de drukte in het weekend hanteren wij een uiterlijke vertrektijd van 11:00.

Fluisterboot reserveren

Naam(Vereist)
Adres
DD dash MM dash JJJJ
Aantal uren
Vertrektijd(Vereist)
:
Type boot(Vereist)
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en ben op de hoogte van de betalingsplicht van een borgsom van €50,- in contanten.(Vereist)

Algemene voorwaarden

Voor de bootverhuur gelden er Algemene voorwaarden. Hierin staan onder andere beschreven hoe er wordt omgegaan met annuleren, verzetten, omboeken etc. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.