Fluisterboot reserveren Giethoorn

Prijzen en Typen Fluisterboten huren

Wij beschikken over meerdere typen verhuurboten. De prijzen van de boten zijn afhankelijk van welke type boot u huurt, hoelang u wilt varen en wanneer u wilt varen. Zo hebben wij eenvoudige Fluisterboten 1-6 personen maar ook luxe Electrosloepen 1-9 personen. Weet u nog niet welke boot u wilt huren? Klik dan hier voor de prijzen en type boten

Aanvraag tot fluisterboot reserveren

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot reserveren. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag. Indien u na 24 uur nog niks ontvangen heeft, kan het zijn dat onze reactie/bevestiging in uw spam-box of ongewenste mail is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Reserveringsbeleid

Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius is reserveren alleen mogelijk mits u uiterlijk om 11:00 uur afvaart. In dit geval kunt u de fluisterboot tussen 10:00 en 11:00 uur afhalen. Bij temperaturen tussen de 20 en de 25 graden Celsius dient u uiterlijk om 12:00 uur af te varen. Bij temperaturen lager dan 20 graden Celsius is reserveren de gehele dag mogelijk. 

Parkeerplaats P1 centrum Groen

Let op: in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum Groen.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden. 

Let op!! Vanwege het winteronderhoud zijn er tot 01-03-2022 enkel nog Electrosloepen te huur.

Fluisterboot reserveren

Naam(Vereist)
Adres
DD dash MM dash JJJJ
Aantal uren
Vertrektijd(Vereist)
:
Type boot(Vereist)
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en ben op de hoogte van de betalingsplicht van een borgsom van €50,- in contanten.(Vereist)

Algemene voorwaarden

Voor de bootverhuur gelden er Algemene voorwaarden. Hierin staan onder andere beschreven hoe er wordt omgegaan met annuleren, verzetten, omboeken etc. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.