Fluisterboot reserveren Giethoorn


Algemene voorwaarden

Voor de bootverhuur gelden er Algemene voorwaarden. Hierin staan onder andere beschreven hoe er wordt omgegaan met annuleren, verzetten, omboeken etc. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.


Prijzen en Typen Fluisterboten huren

Wij beschikken over meerdere typen verhuurboten. De prijzen van de boten zijn afhankelijk van welke type boot u huurt, hoelang u wilt varen en wanneer u wilt varen. Zo hebben wij eenvoudige Fluisterboten 1-6 personen maar ook luxe Electrosloepen 1-9 personen. Weet u nog niet welke boot u wilt huren? Klik dan hier voor de prijzen en type boten

Aanvraag tot fluisterboot reserveren

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot reserveren. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging uiterlijk 24 uur na de aanvraag. Indien u na 24 uur nog niks ontvangen heeft, kan het zijn dat onze reactie/bevestiging in uw spam-box of ongewenste mail is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Reserveringsbeleid

Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius is reserveren alleen mogelijk mits u uiterlijk om 11:00 uur afvaart. In dit geval kunt u de fluisterboot tussen 10:00 en 11:00 uur afhalen. Bij temperaturen tussen de 20 en de 25 graden Celsius dient u uiterlijk om 12:00 uur af te varen. Bij temperaturen lager dan 20 graden Celsius is reserveren de gehele dag mogelijk. 

Parkeerplaats P1 centrum Groen

Let op: in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum Groen.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden. 

Fluisterboot reserveren

Naam(Vereist)
Adres
DD dash MM dash JJJJ
Aantal uren
Vertrektijd(Vereist)
:
Type boot(Vereist)
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en ben op de hoogte van de betalingsplicht van een borgsom van €50,- in contanten.(Vereist)