Fluisterboot reserveren Giethoorn

Prijzen en Typen Fluisterboten huren

Wij beschikken over meerdere typen verhuurboten. De prijzen van de boten zijn afhankelijk van welke type boot u huurt, hoelang u wilt varen en wanneer u wilt varen. Zo hebben wij eenvoudige Fluisterboten 1-6 personen maar ook luxe Electrosloepen 1-8 personen. Weet u nog niet welke boot u wilt huren?

Reserveringsbeleid

Mocht u een bootje willen reserveren, vragen wij u om een vertrektijd aan te geven. Op drukkere momenten is het helaas niet mogelijk om een bootje te reserveren met een vertrektijd na 11:00. Dit heeft te maken met de plannings mogelijkheden en de geringe aantal vrije parkeerplaatsen. Hieronder ziet u een overzicht met de uiterlijke vertrektijden.

  • Maart tot en met Juni doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd

  • Maart tot en met Juni in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • Juli tot en Augustus doordeweeks = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • Juli tot en met Augustus in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00

  • September tot en met November doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd

  • September tot en November in de weekenden = Geen uiterlijke vertrektijd

  • Feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, etc.) = Uiterlijke vertrektijd 11:00

Parkeerplaats P1 centrum Groen

Let op: in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum Groen.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden. 


Algemene voorwaarden

Voor de bootverhuur gelden er Algemene voorwaarden. Hierin staan onder andere beschreven hoe er wordt omgegaan met annuleren, verzetten, omboeken etc. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.