Koppers-Giethoorn Botenverhuur

Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske

dorpje Giethoorn. Het Venetie van het Noorden is bekend van

haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door

het vele water... De grote attractie is in dit unieke waterdorp

te ervaren vanuit een boot.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn

Corona bootverhuur Giethoorn

Corona maatregelen bij de bootverhuur in Giethoorn

Per 1 juni zijn de regels betreffende corona weer veranderd. Het verbod op groepsvorming is afgeschaft waardoor het weer toegestaan is om met meer dan 2 personen naar buiten te gaan en een bootje te huren in Giethoorn. Een strenge voorwaarde hiervoor is wel dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt.

 

Aan deze voorwaarden zijn wederom uitzonderingen verbonden. Zo hoeven personen die allen ingeschreven staan op hetzelfde adres geen 1,5 meter afstand te houden . Zij worden gezien als één huishouden (m.u.v. studentenhuizen). Daarnaast hoeft er ook geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen slechts 2 personen.

 

Het komt erop neer dat tussen huishoudens en duo’s onderling 1,5 meter afstand moet worden gehouden. In een bootje is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan. Hierdoor kunnen er minder mensen mee in een bootje indien u niet allen behoort tot hetzelfde huishouden. Indien u wel allen behoort tot hetzelfde huishouden en geregistreerd staat op hetzelfde adres, mag de boot volledig bezet worden.

 

Zijn uw metgezellen en u dus niet allen op hetzelfde adres ingeschreven, dan kunt u varen in de volgende boten met maximaal de volgende aantallen:

 

 

Houd afstand bij het huren van een boot in Giethoorn